28 Mayıs 2008 Çarşamba

Arı Pastası ve Yeni Heyecan

2

İşte yeni bir pasta ve yeni bir heyecanla tekrar buradayım.Önce pastadan bahsedeyim.Pastamız Balım adında çok tatlı küçük bir prensese ait.Ee adı Balım olunca pastada arı temalı ve bal rengi oldu haliyle.

Heyecanıma gelince...Şöyleki İlker'in Mutfağı mutfağından çıkıyor ve başka bir mekanda hem pastalara devam edecek hemde değişik sürprizlerle karşınıza çıkacak...

Sürprizimi yarından sonra kesin açıklayacağım.Şöyleeee blog toplantılarını yapabileceğimiz,kocaman bir mekan nasıl olur ama...Bence süper...Neyse üzgünüm bu kadar.Devamı yarından sonra.

Ama ben çok heyecanlıyım arkadaşlar.Benimle bu heyecanımı paylaşan ve destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Sibel'cim özellikle sana.Taaaa Ankara'dan en başından beri yanımdasın.Herşey için çok teşekkür ederim.Yüreğine sağlık...Şimdilik Hoşçakalın...

1

24 Mayıs 2008 Cumartesi

Nuh'un Gemisi Pastası

nuhun gemisi 1

Eveeeet gelelim beni epeyce zorlayan meşhurrr Nuh'un Gemisi Pastasına.

Pastamızın sahibi henüz ilk yaşını dolduran Demirhan.Annesi Arzu Hn. ile uzun zaman pasta modeli aradık.Yok o olsun bu olsun derken,Arzu hn. Nuhun Gemisinde karar kıldılar.Bende görünce ilk defa bir pasta için oldukça endişelendim.Çünkü pastayı çok katlı yapmam gerekiyordu ve havalar çok sıcaktı.Ama Arzu hn.'ın desteği ve samimi davranışlarıyla sanırım bu sorumluluğunda üstesinden geldim.Bunun yanında çokta iyi bir arkadaş kazanmış oldum.Arzu Hn. herşey için çooooook teşekkür ederim.

Küçük ve oldukça hareketli Demirhan'a uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Bu arada Demirhan'a çok yakında bir kardeş geliyor.Arzu Hn.'ada en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.Sevgiyle kalın...


nuhun gemisi 2

21 Mayıs 2008 Çarşamba

Prenses Şatosu Pastası

3

Sırada güzeller güzeli Selin'in Prenses Şatosu var.Çok seviyorum kız çocukları için pasta yapmayı.Ama ne yazıkki şimdiye kadar genelde erkek çocukları için istek geldi.Selin'in annesi istediklerini anlatınca çok heyecanlandım.Hemen kafamda fikirler oluşmaya başladı,ve bu pasta çıktı ortaya.İtiraf etmeliyim yaparken bayağı zorlandım.Ama ben sonuçtan çok memnunum.

2

Selin'e ve annesine buradan tekrar nice yıllar diliyorum.Umarım hayatı boyunca herşey gönlünce olur.

1

17 Mayıs 2008 Cumartesi

Winnie The Pooh Pastası 2

2

Bugün canım arkadaşım Tuğçe'nin ilk göz ağrısı Ege'sinin doğumgünüydü.Ege ayrıca Efe'ninde en iyi arkadaşlarından.Boncuk gözlü yakışıklı Ege'miz 4 yaşını doldurdu.Dolayısıyla artık pastasını kendi seçebildi ve Winnie pastası istedi.

5

Benim yakışıklı oğlumun yakışıklı arkadaşı,bu aralar biraz aksilikler yaşadı.Tam yılsonu gösterisi öncesinde kolunu kırdı bitanem.Bu yüzden pastaya bir nazar boncuğu iliştirmek aklıma geldi.Allahım Ege'mizi,Efe'mizi,Ela ve Ece'mizi ve tüm çocukları nazardan korusun.Bu arada Ece ve Ela aramıza 2 ay önce katılan Ege'nin ikiz kardeşleri.Yuvadaki doğumgünümüzde tabiki onlarda mızık mızık başköşede yerlerini aldılar.

6

Efe ile beraber Ege'ciğime tekrar nice yıllar diliyoruz.Annesiyle,babasıyla ve kardeşleriyle sağlıklı uzuuuuun yıllar geçirsin inşallah.
Not:Bu arada Efe ikizlerden Ela'yı istiyor.Nasıl olsa onlarda iki tane var.Birini alabiliriz dedi bugün yine.Tuğçe'cim duyurulur:))))

7

13 Mayıs 2008 Salı

Ninja Kaplumbağalar Pastası

ninja 1

Bu sevimli Ninjaları hiç böyle görmemiştiniz.

Yusuf Emir pastasının Ninja olmasını istemiş.Benimde gördüğüm bütün Ninja pastalarında karakterlerin ellerinde hep kılıç,sopa vs. vardı.Çocuk pastalarında bu tarz görüntüleri sevmediğim için bende Ninjaların ellerine cips verip onları televizyonun karşısına oturttum.Sanırım böylesi daha az aksiyonlu oldu


ninja 2

11 Mayıs 2008 Pazar

Anneler Günü Pastası

3

Anne başa tac imiş
Her derde ilaç imiş
Bütün dünya bir olsa
Anneye muhtaç imiş


Çok sevdiğim bu satırlarla tüm annelerin,anne adaylarının ve isteyipte anne olamayanların Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bende anneme bugüne ve ona özel bir pasta yapmak istedim.Annemin bir modaevi var ve bütün günü muhteşem gelinlikler dikmekle geçiyor.Hal böyle olunca pasta konusunda çok fazla düşünmeme gerek kalmadı ve ortaya bu pasta çıktı.

2

7 Mayıs 2008 Çarşamba

İlkbahar Pastası ve Yarışma

resim2

Yeni bir pastayla tekrar merhaba.Baharı iyice hissettiğimiz şu günlerde bende daha önce Ayşe Abla'mın Türkiye'ye geldiğinde,grubundaki bir Alman arkadaşının doğumgünü için yaptığım pastayı yayınlamak istedim.

Ve bu pasta ile Pasta Malzemeleri 'nin düzenlemeiş olduğu bir yarışamaya katıldım.Yarışmanın teması İlkbahar'dı.Yarışma için çok özel bir pasta yapmak istedim fakat,başıma gelen talihsiz küçük kazadan dolayı yapamadım.Bende arşivimde bekleyen bu pastayı gönderdim.Bu sefer kısmet böyleymiş.

resim3

Arkadaşlar yarışma sitede yapılan bir oylama ile sonuçlanacak.Oylama halen devam ediyor. Oy vermek için buraya tıklamanız ve çok kısa siteye üye olup,oy kullanmanız yeterli.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler...

resim4

Special design for İlker'in Mutfağı by GeCe