11 Mayıs 2010 Salı

Soft Bowl Etkinliği ve Harika Bir Gün:))

Yaklaşık iki hafta önce sevgili Sevil'ciğimin davetiyle Soft Bowl etkinliğine katıldım.Ama ne katılmak ortalık yıkıldı yine.))) Harika bir gün geçirdik.Soft Bowl'un harika ve oğlumun en sevdiği renk olan turuncu ürünleriyle vee sevgili Hayal Demirkol'un eşliğinde nefis lezzetler çıkardık ortaya.
Yıllar önce silikon kek kalıbı tecrübem olmuştu,ama hepsi hayal kırıklığı ve çöpün dibini boylamıştı,hatta bir keresinde yurt dışından bile getirtmiştim,ve tabi oda fiyasko:((
Ama işte sonunda Türkiye'dede tamamen sağlıklı hammaddeden yapılmış ve kesinlikle yapışmayan silikon kalıplar buldum sevgili Sevil ve Soft Bowl sayesinde:))Kesinlikle deneyin derim.Ürün çeşitliliğide süper:))Teşekkürler Soft Bowl,teşekkürler Sevil'cim ve teşekkürler Hayal Demirkol...Aşağıda hababam sınıfı gibi olan dersimizden kareler mevcut,ne gülmüşüz ama:)))

Güzel güzel mama yaparken:))

Hababam sınıfı gibi dersi kaynatırken:))

Nefis,harika,bayılırım portakallı irmik tatlısı:))

Labneli nefisssss kek:))

Veeee mezuniyet belgemiz....

6 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

ay ay yerim seni ben ilkerim canım benim harikasın ben şahsım adına ve soft bowl ailesi adına bizleri kırmayıp geldiğin için teşekkür ederiz
daha güzel etkinliklerde beraber olabilmek dilegiyle tatlım
sevgiler

Yaren dedi ki...

Mezuniyet belgeniz hayirli olsun. Resimlerinize baktimda ne kadar eglenceli geciyor zamaniniz,özendim vallahi.Keske bende orda yasadam öyle faliyetlerde bulunsam. Harikasin Ilkercim sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum canim.Iyi pazarlar diliyorum.SEvgiyle kal:)

esra dedi ki...

oh böyle eğlene eğlene kim mezun olur :) gülücükleriniz daim olsun. belki bende bir gün böyle bir etkinliğe katılırım bol gülücüklerle mezun olurum:)))

sevimin sayfasi dedi ki...

Regaib kandilin mübarek olsun.
ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
SEVIM

anneminkizıyim dedi ki...

Canim hayirli olsun mezuniyetin, tebrik ediyorum seni.
Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!
Sevgilerimle...

Ilker Erdem dedi ki...

Canim benim belgen hayirli olsun. Uzun zaman oldu gorusemedik ben yokken neler yapmissin neler. Herseyin en guzeline layiksin canim arkadasim. Opuyorum cok.

Special design for İlker'in Mutfağı by GeCe