11 Nisan 2008 Cuma

Duygu Ticaret

Arkadaşlar merhaba,

Maalesef tarif yayınlamak için değil,bir teşekkür için yazıyorum.Çünkü elimde resimler olmasına rağmen yayınlayacak vaktim yok.

Sormayın bu bir hafta benim için inanılmaz yoğun geçiyor.Üst üste yaptığım pastalar ve büyük bir organizasyon için yetiştirmem gereken pasta,kurabiye ve tatlılarla inanın uyku bile uyuyamaz hale geldim.Bütün bu yaptıklarımın resimlerini en kısa zamanda yayınlayacağım.Ama asıl bu karışıklıkta böyle bir yazı yayınlamamın nedeni sevgili Duygu yani nam-ı değer www.mutfagimveben.blogspot.com canım arkadaşım Duygu.Başka bir deyişle Duygu Ticaret . Duygu' kısa zaman önce İreks gezisinde tanıdım.Ama kendisi sağolsun sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi,bana son 3-4 gündür o kadar yardım ediyorki malzeme tedariki konusunda inanamazsınız.Yok yok yani.Şartlar ne olursa olsun bana malzemeleri maddi,manevi hiçbirşey gözetmeden her şekilde ulaştırdı canım arkadaşım benim.Sana bir kez daha teşekkür ederim canım benim.

Bu arada sanırım herkes Duygu Ticaret'i biliyordur.İçinde pastacılık ile ilgili aradığınız herşeyi bulabileceğiniz,girdiğiniz andan itibaren kendi dükkanınız gibi hissedeceğiniz bir yer.Yolunuz Kadıköy/Hasanpaşa'ya düşerse mutlaka uğrayın.

Canım Duygu'cum tekrar desteğin ve yaptıkların için teşekkür ederim.Sevgilerimi gönderiyorum...

11 yorum:

cennebazz dedi ki...

ilkerrciiimmm mahcupp ettin şimdi beni yaa :))çoook teşekkür ederimm sana bu ince düşüncen için.arkadaşlar böyle günler için yokmudurlarr.yardımcı olabildiysem,yükünün ucundan bende tutabildimse ne mutlu bana...
inan iki gündür dua ediyorum,sana allah sabır ve güç versin diye.
tüm bu işlerin altından kalkabileceğine eminim canım arkadaşım.sabırsızlıkla bekliyorum.resimleri bizimle paylaşacağın günü.hele bu işinin arasında bu yazıyı yazman beni nasıl mutlu etti bilemezsin.
iyi ki tanımışım seni.
tatlı oğluşunu ve seni öpüyor,sıcacık kucaklıyorummm

duygu...

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar ilkercigim,
simdi senin ve arkadasin duygunun blogunu gezdim her sey cook güzel, tr de neler varmis, cok hos seyler yapiliyor. Seninde bunlardan yararlanman harika bir sey.
Emek verilen her sey güzeldir, kolayliklar ve basarlar dilerim, resimleri sabirsizlikla bekleyacagim, sevgiler....

HULYA dedi ki...

İlker'ciğim,
böyle yoğunluklar güzel oluyor ortaya çıkan sonuç herşeye deyiyor bence.Kolay gelsin canım.Resimleri merakla bekliyorum.Sevgiler

Yaren dedi ki...

Ilkercim canim ,böyle güzel arkadasliklar ne kadar degerli degilmi.Böyle güzellikler samimiyetlikler iki tarafli oluyor.Her iki tarafta iyi olursa,gözel kalberini kesvetmek daha kolay oluyor.Arkadasliginiz daim olsun.Ayrica böyle güzel bir siteyi tanittigin icin sana cok tesekür ederiz.Sanirsam hepimizi ilgilendiren bir site.Cok tesekürler.Ilkercim sana güzel bir hafta diliyorum,sevgiyle kal canim:)

Ayse Pamuk dedi ki...

hepsini sabırsızlıkla bekliyorum çok öpüyorum

pelince dedi ki...

Güzel pastaların resimlerini bekliyoruz ilkercim sabırsızlıkla..
Arkadaşlığınızı da kutluyorum..
Sevgiler

Selcen Şenocak dedi ki...

Merhabalar,

Biz yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar
annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerinin gelmesini istedikleri adreslerinin yazılı olduğu bir mail atacaklar ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelerin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs… Hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008

Bir Dilim Düş dedi ki...

İlkerciğim,
Duygu ile yüz yüze tanışma imkanım henüz olmadı ama yazışmlarımızda ne kadar samimi ve içten olduğunu ben de anlamıştım. Senin de bu yoğunluk döneminde tanrı yardımcın olsun canım. Kolay gelsin

Sevgiyle Kal

Betül KAVAL dedi ki...

merhaba

pasta çok güzel gözüküyor ellerine sağlık.

oğlum yine rahatsız birazcık :( huysuz tabi hasta olunca. sabırla oğlumla ilgilenirken aklıma sen geliyorsun o gün çok sabırlıydın çok taktir ettim seni banada çok güzel örnekti bu.

sevgiler

Betül KAVAL dedi ki...

merhaba

pasta çok güzel gözüküyor ellerine sağlık.

oğlum yine rahatsız birazcık :( huysuz tabi hasta olunca. sabırla oğlumla ilgilenirken aklıma sen geliyorsun o gün çok sabırlıydın çok taktir ettim seni banada çok güzel örnekti bu.

sevgiler

Adsız dedi ki...

MERHABA ARKADAŞIM!!
Merhaba sana güzel insan

Hiç kimse sana söyledi mi?
Ne kadar özel bir insan olduğunu.
Etrafına yaydığın ışığı
Bir yıldızın ışığı kadar,

Hiç kimse sana söyledi mi?
Diğerlerinin hisleri için ne kadar önemli olduğunu

Hiç kimse sana söyledi mi?
çoğu zaman onlar üzgünken,
Senin mesajın onları biraz olsun güldürürdü, ve onları memnun ederdi.
bişeyler göndermek için harcadığın zaman için. Ve bulduğun şeyleri paylaşmak
teşekkür etmeye kelime yoktur, ama birisi senin iyi olduğunu bilir.

Hiç kimse sana söyledi mi?
Seni ne kadar sevdiklerini?

Neyse benim sevgili arkadaşım;
bugün sana şunu söylüyorum ki umarım bu mesajı geri alırım.
İnanıyorum ki arkadaşsız geçen zamanlarda kaçırdığın şeyler çok fazladır.
Arkadaşı ve Tanıdığı birbirine karıştırmayın.
Aralarında bir fark vardır.
Çünkü ben seni önemserim.bu ulusal önemseme haftası...ve bütün
arkadaşlarınıza onları önemsediğinize dair mesajlar yazın ve onların
kendilerini iyi hissetmelerini sağlayın eğer size cevap yazarlarsa bu
onların da sizi önemsediği anlamına gelir.
BU ARKADAŞLIĞIN ELİDİR!!(ARKADAŞLIK DEVAMLIDIR)

Hayirli cumalar canim.

Special design for İlker'in Mutfağı by GeCe