4 Temmuz 2008 Cuma

Bake Shop Kadıköy ve Blog Buluşması

Nerden başlasam,nasıl anlatsam bilemiyorum.Sizlere sürprizimden bahsedeli uzun zaman oldu.ama ben bir türlü zaman bulup bunu anlatamadım.Ama bir yerden başlamalıyım artık...

Başlıktada yazdığım gibi Bake Shop Kadıköy...

Bake Shop Kadıköy benim için yeni bir başlangıçmı,yoksa yuvaya geri dönüşmü bilemiyorum.Çünkü her bir karesi için çok özendiğimiz dükkanımızı,çocukluğumun çoğunun geçtiği sokakta,hatta büyüdüğüm binada,kendi dükkanımızda hayata geçiriyoruz.Dükkana hatta sokağa girmeye daha yeni yeni alışıyorum,daha yeni yeni ağlamıyorum artık ve gururla giriyorum.Benim için heryerinde çocukluğumun ve rahmetli babaannemin hatıraları var...

Evet Bake Shop Kadıköy...Artık bende bu ailenin bir üyesiyim ve herşey çok güzel gidiyor.Dükkanımız şu an yapım aşamasında.Her bir detay özenle hazırlanıyor.Orada sizlerle buluşmaya çok az kaldı.Açılış zamanını çok yakında tekrar paylaşacağım.

Ama ben bu arada boş durmuyorum ve günlerimi zaman zaman Bake shop Kızıltoprak'ta geçiriyorum.Bake Shop'lu olmaya orada alışıyorum.Arada canım arkadaşım Pasta Tasarım Nesrin Tong beni yanlız bırakmıyor ve yol arkadaşım olarak benimle fikirlerini paylaşıyor.
Yol arkadaşım dedim Nesrin'cim için,çünkü gerçekten yol arkadaşım...Kendisi o güzel pastalarını Bake Shop Kadıköy'de bizlerle paylaşacak.Yani Eğitmenimiz beni oradada yanlız bırakmayacak.Bilgi ve deneyimlerini pasta gönüllüleriyle paylaşacak.Canım tekrar söylüyorum,iyiki varsın ve hep ol lütfen...

Tabiki bu kadar değil,daha bir sürü yeni gelişme var,hayatımda benim için.Bunlar;katılmış olduğum canlı tv. programı,iki gazetede çıkan röportajım ve bir gazetede başlayacağım köşe yazarlığım...Bunları diğer postumda fotoğraflarıyla sizlerle paylaşacağım.

Eeeee gelelim eğlencelik haberimize...Bazı blog arkadaşlarımla toplantımı yapsak,piknikmi yapsak diye konuşurken,bana neden Bake Shop Kızıltoprak'ta bir toplantı yapmıyoruz dediler.Neden olmasın,harika,süper fikir.Başımızda dikilen garsonlar olmadan,keneleri düşünmeden,rahat rahat kahkahalar atabileceğimiz evimiz gibi bir mekan...

Evet arkadaşlar çoluğuyla çocuğuyla herkesi 12 Temmuz'daki Bake Shop Kızıltoprak buluşmamıza bekliyoruz.Ortam müsait olduğu için rahatlıkla çocuklarınızı yanınızda getirebilirsiniz.Benim Efe'm çocuklarınıza ev sahipliği yapacaktır:)))))

Katılmak isteyen arkadaşlarım bana
erginilker@gmail.com mail adresimden yada 0538 767 08 37 nolu telefonumdan ulaşabilirler.
Şimdilik sevgiyle ve sağlıkla kalın.12 Temmuz'da görüşmek üzere...

26 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Ben de gelmek istiyorum !
İzmir'den ucak kaldırıyor musunuz:)

Cok tebrik ederim İlker cim, haberlerini Selda dan alıyorum, umarım her sey gonlunce olur.Her sey yolunda gitsin basarıların devam etsin.Canlı yayında da seni az da olsa izleyebildik netten.

Yolunu zacık olsun bol kazanclar ve hayırlı musteriler diliyorum size..

Opüyorum,
Sevgiler,
Figen Karavas

Adsız dedi ki...

Şimdiden yeni bake shop hayırlı uğurlu olsun...Burcu(Gelincik)kapattım dediğinde çok üzülmüştüm.A
hh keşke ben de katılabilseydim toplantıya..Malesef Eylül'den önce Türkiye'ye gelme şansım yok.
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler ve afiyet olsun :))
Toplantıya katılan herkese benden selamlar,öpücükler :)

Nilay Cinisli dedi ki...

İlkerimmm güzel bacımmm,
Çarşaf gibi yayınlamışsınız ama ben senden telefonla haber alıyorum iyi mi :))) Bak gör ki Efe beni nasıl yoruyor bırakıyor mu ki gidip arkadaşlarımın sayfalarını ziyaret edeyim..
canımmmm,
Nesrinciğimin ve senin adına çokkkkk sevindim..Allah hayırlı kazançlar nasip etsin..Bu güzel arkadaşlık birliktelik hep daim olsun inşallah..Telefonda da dediğim gibi şehir dışında olmazsam mutlaka kuzum ve ben orada olacağız..Ayol kambersiz düğün olur mu olmazzzzz :)))
Öpüyorum arkadaşım kucak dolusu sevgiler

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Canım çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah ziyaret etmek bizede nasip olur.Herşey gönlüne göre olur inşallah.sevgiler

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

İlker Hn:Heyecanınızın hiç bitmemesini diliyorum.Müşterileriniz daim olsun başarılar.........

Adsız dedi ki...

İlkercim hayırlı uğurlu olsun !!!

Yeni Bake Shop kadınına kocaman sevgiler

RUMEYSA dedi ki...

hayırlı olsun ilker abla ALLAH daim eylesin inşaallah bizde orda bulunabiliriz...

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun canım...
çok çok çok sevindim:)komşu geliyorsun demek bana:)
sevgiler,öpücükler

meleginmarifetleri dedi ki...

İlker..
senin adına çok sevindim ne güzel gelişmeler olmuş yaşamında hep mutlu ol.
Sevgiler bay

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canım bake shopa 3-5 apartman ileride oturuyorum ben:)))))bir aksilik olmazsa çok isterim gelmek tabi...özledim vallahi sizi.
gelmeden önce ararım
çok çok öpüyorum
sevgiler

pelince dedi ki...

İlker'ciğim ne kadar güzel gelişmeler olmuş böyle.Ben bu ara boranın okul kaydı ile o kadar meşgulum ki ,kaçırmışım bir çok haberi:))
Röportaj,canlı yayın,köşe yazarlığı maşallah maşallah...Kadıköy Bake Shop içinde çok mutlu oldum tekrar...Allah hiç utandırmasın ...

Nesrinin de pastaları şahane eminim bize çok yön vericeksiniz...

Başarılarınızın devamını diliyorum...

aNNePeRi dedi ki...

çok sevindimmmmmmmmmmm:) hayırlı uğurlu olsun canım benim.Bana çok uzak çocuklarla gelemem ama tek başıma gelirim inşallah :) çok öpüyorum haber verdiğin için teşekkürler :)

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hayrlı olsun, bol kazançlı olsun inş.
gelincik burcu varkende gelirdim,
şimdi sizlele gönül gönüle olacağızz.. tşkrlrr. svglr
NuNu

Adsız dedi ki...

İlkerciğim, harikaa.

çok sevindim senin adına.

güle güle açılsın bake shop :)

sımmmsıkı kucaklıyorum hayatım. 12 temmuzda istanbulda olacağım belkide uğrarım belli mi olur :))

sevgiler.

www.misssgibi.com

Gönül dedi ki...

ilkerim ahahahahaha demek ben gelmezsem beni blog alemine rezil etcen anacım valla bi hafta sonuda evimde duruyum diorum ama hep bişi çıkıyor bu ctesi evimde oturcaktım şimdi senimi kırıcam gelirim bi aksilik çıkmazsa...tabi bana yol haritası lazım bilmiyorum karşıyı çok...:)))) öpüyorum haaa bake shop açıyormuşsun hayırlı olsun yavru kuşum......allah bolbol kazanç versin ...sevgilerimle

yaban mersini dedi ki...

NEDEN BÜTÜN TOPLANTILAR HAFTA SONU OLUYOR:(((((

Tijen dedi ki...

Tüm haberler için kutluyorum sevgili İlker, hayırlı uğurlu olsun. Güzel yüreklere ulaşman dileğiyle.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili İlker,
Tüm bu hayırlı haberler için seni kutluyorum ve yolunun daima açık olmasını cani gönülden arzu ediyorum..Zamanı çoktannnn gelmişti bence..))

Tekrar hayırlı olsun..Güzel dostluklara ve tatlı kazançlara..))


Sevgiler..

Betül KAVAL dedi ki...

hayırlı olsun canımm..

ben de gelmeyi çok isterdim ama o tarihte istanbulda olmıycam önceden belirlendi tarih. çok üzüldüm yaaaa sizlerle tekrardan bir arada olmayı çok isterdim.. neyse inşallah birdahaki sefere

sevgiler..

lezzetbuketi dedi ki...

Bu güzel haberlere çok sevindim, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, sık sık ziyaret edeceğim ve eğitimleride merakla bekliyorum, zevkle katılacağım. Blog toplantısı için şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.
Sevgiler..
Filiz

rümeysaninrüyasi dedi ki...

ooo canımcım neler olmuş bu ralar pek giremiyordum maşallah maşallah canımcım hayırlı olsun allah bolll satışlar müşteriler hakkında allah en iyisini en hayırlısını versin inşallah canım ee buluşmada varmış inşallah uğurlu gelir gelen arkadaşlarımız ben gelemeyeceğime göre size iyi eğlenceler canım artık benide anarsınız pastaları yerken hıı:):( öptüm canım sevgiler

Feyza Fidan dedi ki...

Gııııızzzzzzz Allah'ın Sarı gacısıııı, beni niye beklemedin buluşma için :))))))
Canım İlker'im hayırlı uğurlu olsun canım bacım, artık zırt pırt geliriz ziyaretine haberin ossun :))
Dur bi Nesrincime de uğruyim :)) Sonrada bi zahmet denize gireyim sizin yerinize hihihihihi..
Efecimle seni öptüm anacım...

masalmutfagi dedi ki...

İlkerciğim hayırlı olsun..:))umarım her şey gönlünce olur, bende orda olmak isterdim..:))Resimleri sabırsızlıkla bekleyeceğim..:))

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ilkerciğim, tükkanın hayırlı ugurlu olsun canım, allah nasıp ederse bende gelcem inşallah, bebegımle bana da orda yer var mı ;)

sibellebutikpasta dedi ki...

İlkercim canıım, artık herkese duyurduğuna göre rahat rahat hayırlı olsun diye yazabilirim:-))) Canım benim senin adına o kadar seviniyorum ki, keşke yanında olup bu sevinci yan yana paylaşabilseydik.Toplantınıza katılmayı çok isterdim ama malesef bu sefer mümkün değil ama bir aksilik olmazsa açılışta mutlaka yanında olmayı arzu ediyorum.
Canım benim, seni çok öpüyorum, şimdiden boool kazançlar...

Pastanı Seç dedi ki...

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum bol pastalıkazançlı günler

sevgiler....

Special design for İlker'in Mutfağı by GeCe