19 Mayıs 2009 Salı

Mickey and Minnie Mouse Pastası

mickey an minnie mouse cake

Günler o kadar yoğun ve çabuk geçiyorki.Ben bile farkına varamıyorum. Pastalar,eğitimler,Efe,küçük hanıma yeni oda hazırlıklarımız vs. vs. vs..Üstelik şimdi birde sıcaklar..İşler o kadar çokki.Ama sağolsun arada yardımıma koşan arkadaşlarım Gonca ve Esra beni hiç yanlız bırakmıyorlar.

Bu pastam o kadar yoğun bir haftadan kalmaki,şimdi düşündüğümde ben bile kendime inanamıyorum.Şimdi canım Nunu'm ve Işıl Abla'cım bana nasıl kızıyorlardır,bu cümleleri okuyunca:)))Kızımızı yorma diye:)))

Neyse pastamıza geçelim.Bu şirin pastam tatlılar talısı Senem için hazırlandı.Senem doğumgününe o kadar güzel hazırlanmıştıki,görmeliydiniz.Aylin Hn.'a ve Senem'e nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum...Ama o kadar az fotoğraf çekmişimki,ancak bunu yayınlayabiliyorum:(((

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Yorma fazla kendini !!!!!


Ellerine sağlık canım

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
pastanin sirinligi üzerinde oturan iki kahramanlariyla birlikte daha bir katlanmis, ellerine saglik, valla bu tür pastalari ben hayatta yapamazdim, gercekten cok sabir ve emek isteyen isler bunlar.

Bence de sana kizmalarinda haklilar, gercekten cok fazla yorma kendini, doguma daha ne kadar var acaba??

Doguma dogru ama iyi bir sekilde dinlen ve enerjini ona odakla derim ben yine de sen bilirsin.

Selamlar ve kocaman öptüm..

Didemin Pasta Servisi dedi ki...

Pastan bir harika.Bu arada kendine çok iyi bak.Sevgiler...

boncuk mutfakta dedi ki...

Canım eline sağlık çok şirin , çok güzel sanki tv. den fırlayıp pastanın üzerine oturmuş.
Sevgiler canım

hepsipasta dedi ki...

harika olmuş elleriniz dert görmesin....

liza dedi ki...

Sevgili ilker,senin pastaların da muhteşem görünüyor insan kıyamaz kesip yemeye. Bıraktığın yorum için teşekkürler. Maalesef icingi güzel çalışmam bi işe yaramıyor, aradaki farkı anlayan pek yok çünkü.Şeker hamuruyla çalışılan kurabiyeler daha detaylı ve gösterişli olduğu için insanlar öyle istiyor. Aslında tatmadıkları için farkı da bilmiyolar. Maalesef heralde bende yavaş yavaş şeker hamuruna geçicem. Yaklaşık 2.5 senedir bu işi yapıyorum fakat pek fazla duyuramadım kendimi blogu yeni açtım sayılır bakalım kısmet artık.

LaDue & Crew dedi ki...

I wish I could read this in English~ Oh My! Your creations are amazing!! I am in absolute awe of your talent... Thank you for stopping over at my place!

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ilkerciğim 24 mayısta pastacı kızın pikniğine buyur.. canım sana bılgılerı verır ozlem..
sevgiler...

ÖZGÜLÜN TARİFLERİ dedi ki...

Ellerine saglik İlkercigim herzamanki gibi pastan muthis olmus canim.

Sevgiler.

Special design for İlker'in Mutfağı by GeCe